Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Így spárgázik közel 52 évesen Jennifer Lopez, bitang szexi

JLO nemcsak hangban erős, hanem táncban is, és olyan mozdulatokra képes, amikkel finoman szólva is arcon csapja a saját korát.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez számára ez egy boldogabb időszak lehet, miután szakított a vőlegényével, noha úgy tűnt, hogy minden tökéletes közöttük. Még Joe Biden, az Egyesült Államok új elnökének beiktatására is közösen mentek el.

Nem sokkal később jöttek a pletykák, hogy lefújták az esküvőt és már nincsenek együtt. Alex Rodriguez 2017 és 2021 között volt JLO párja, akit röviddel ezután a régi nagy szerelmével kaptak lencsevégre. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Úgy tűnik, újra dúl a szerelem a pop-díva és a híres színész, Ben Affleck között, akik 2002 és 2004 között igazi álompár voltak. Sokan csalódtak, amikor a hírességek szétmentek, de tartották egymással a kapcsolatot az évek alatt.

Közel 15 perces bulivideó Messiék öltözői ünnepléséről a Copa Américáról

Most talán egy nagy fordulat végén összeházasodhatnak, és nagy családként élhetnek. JLO-nak kettő, Afflecknek három gyermeke született. A közösségi médiás felületeken egyelőre csak lesifotók látnak napvilágot róluk, de ha ez így megy tovább, nem kérdés, hogy hivatalos formában is özönleni fognak a közös tartalmak.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.