Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Közel 15 perces bulivideó Messiék öltözői ünnepléséről a Copa Américáról

Fotó: Twitter/Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 13. - 11:15

A Barcelona új igazolása közel 15 percen át vette az ünneplést az öltözőben, ami felejthetetlen pillanatokat jelentett számukra.

Argentína és Olaszország nagyon boldog lehet, miután hazájuk válogatottja hatalmas sikert ért el. Mindkét csapat egy nagyon régi rossz sorozatot szakított meg, mivel évtizedek óta nem nyerték meg a kupát, ám most sikerrel jártak.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Argentína számára még különlegesebb lehetett a Copa América fináléja: egyrészt valószínűleg ez volt Messi utolsó esélye a trófea elhódítására, másrészt az ősi rivális Brazília ellen kellett megküzdeniük.

Rendkívül izgalmas és látványos volt a finálé, egy percig sem unatkozhattunk, és kész csoda, hogy csak egy gól esett. Többek között Messi is betalálhatott volna, aki tőle nem megszokott módon ajtó-ablak helyzetben hibázott, vagy jobban mondva megbotlott.

Az angolok sztárja az elvesztett Eb-döntő után egy kisfiúnak adta a cipőjét (videó)

Messi zokogva fogta fel az eseményeket, és nem sokkal később a társai már dobálni kezdék. Amikor kicsit lenyugodtak a dolgok a pályán, és Neymar is gratulált a legendának, a Barcelona rekordere videtelefonált a pálya közepén.

Lapozó: 1 2