Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,86 Ft
Font
464,84 Ft
Bitcoin
63,144 $

Eb 2020: Éld át újra a magyar válogatott legszebb pillanatait

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) készített egy remek videós összeállítást a magyar válogatott idei Eb-szerepléséről, ami örökre emlékezetes marad.

...svg content...Fotó: Twitter/MLSZ
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok éven át kemény kritikákat is kapott a magyar válogatott, de a csapat mindig fel tudott állni a padlóról. Nem egy edző próbálta meg kihozni a maximumot a keretből, és nem mindenki tudta ezt elérni.

Marco Rossi szerződtetése megkérdőjelezhetetlenül az MLSZ egyik legjobb döntése volt, és az olasz meccsről meccsre bizonyítja, hogy a lehető legjobb szakember erre a posztra. Az edzőnk ráadásul lojális is, hiába érkeztek megkeresések a személyét illetően, továbbra is a válogatott élén láthatjuk.

Az Európa-bajnokság is nagy siker volt a csapatnak, még akkor is, ha nem jutottunk tovább a „halálcsoportból”, ahol világbajnokok és Európa-bajnokok foglaltak helyet. Kevésen múlt a csoda, ami valójában nem is lett volna az, mert maximálisan megérdemeltük volna,

Remek tapasztalatokat gyűjtöttünk a közelgő világbajnokságra, ahol már Szoboszlai is elérhetővé válhat, aki nemrég épült fel a súlyos sérüléséből, ami miatt többek között az Eb-t is ki kellett hagynia. Sajnálatos módon csak a háttérből figyelhette az eseményeket, pedig ő is fontos láncszeme lett volna a gépezetnek.

A Barcelona legfényesebb csillaga továbbra is Madridban marad

Az MLSZ készített egy videós összeállítást a legszebb pillanatokról, melyeket soha nem feledünk, kezdve a francia válogatottnak rúgott gólunkról, ami nagyon sokat ért. Reméljük, hogy Katarban is lesz pár ilyen pillanatunk jövőre.

Sajtóhírek szerint Orbán Viktor kedden Ukrajnába utazik

Úgy tudni, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök a háború sújtotta Ukrajnába utazik, immáron az EU soros elnökeként.