Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Eb 2020: Kane szerint a vasárnap este karrierjük végéig fájni fog

Ezt valószínűleg csak egy világbajnoki győzelem feledtethetné, miután Anglia a kezében érezhette az Eb-címet, de azt végül az olaszok hozták el.

...svg content...Fotó: Twitter/England
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anglia nagyon jól kezdett a vasárnap esti fináléban, és akár több góllal is vezethettek volna. A lehetőségeiket azonban nem használták ki, és miután a hosszabbításban sem jutottak dűlőre, jöhettek a kegyetlen büntetőpárbajok.

Az angolok pocsékul lőtték a büntetőket, zsinórban hármat is kihagytak a végén, ami megpecsételte a sorsukat, noha Pickford mindent megtett, és nem egy büntetőt hárított. Kane sem boldog a helyzet miatt, de nem fogja hibáztatni azokat, akik nem értékesítették a büntetőket. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

„Ennél többet nem is adhattam volna, és ez a srácokra is igaz. A legrosszabb érzés a világon, amikor egy büntetőpárbaj végén veszítesz. Ez nem a mi esténk volt, de egy fantasztikus tornán vettünk részt, és emelt fővel kell távoznunk.” – idézte Kane-t a Mundo Deportivo.

„Természetesen ez most fáj, és egy ideig fájni is fog, de jó úton járunk. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, és tökéletesen kezdtünk. Noha náluk volt a labda, mi voltunk azok, akik irányítottak, és nem sok lehetőségük volt.”

Keane is csak fogja a fejét, hogy mit műveltek az angolok a büntetőknél

„A hosszabbításban feljavult a játékunk, és volt is néhány lehetőségünk. A büntetők pedig mindig csak büntetők. Mindent beleadtunk, de ez nem a mi esténk volt.” – ismételte a Tottenham csatára, aki még mindig nem tudja, hogy mi lesz a sorsa, mert a Manchester City nem akar több mint 100 millió fontot fizetni érte.

A brit csatár igyekezte felzárni a társait, főleg azokat, akik kihagyták a büntetőket. „Azt mondtam nekik, hogy emeljék fel a fejüket, mert ez egy nagyszerű torna volt, és bárki hagyhat ki büntetőt. Együtt nyerünk, együtt veszítünk. Tanulni és fejlődni fogunk ebből.”

„Ez még több motivációt ad számunkra a jövő évi világbajnokságra. Csapatként nagyon büszkék lehetünk arra, amit elértünk. Mindig nyerni akarunk, így ez egész pályafutásunk hátralévő részében fájni fog, de ilyen a futball.”

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.