Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Gyilkos villámokból álló vihar csapott le Indiára, harmincan meghaltak, gyerekáldozat is van

Harminc ember vesztette életét Indiában, miután egy kegyetlen villám-vihar söpört végig az országon. Épületek dőltek össze, fák dőltek ki, és gyerekáldozata is van a viharnak.

Fotó: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A The Sun beszámolója szerint az ország különböző részeiről jelentettek áldozatokat, akiket villámcsapás ért, köztük gyerekekkel, miközben beindult a monszunszezon, ami egész Indiát érinti, nemcsak egyes területeket.

A jelentések szerint Prayagrajban 14-en haltak meg, Kanpur Dehatban 5-en, Firozabadban és Kaushambiban 3-an, míg Unnaóban és Chitrakootban 2-en. Úgy tudni, hogy Kaushambiban egy 12 éves fiú, egy 32 éves férfi és egy 50 éves férfi hunyt el villámcsapásban. Soron kívül Jakab Péter pártja már biztosan nem indulhat az EP-választáson

Firozabadban egy 50 éves és egy 40 éves férfi halt meg, amikor villámcsapás érte őket egy fal alatt állva. Megrázó felvételek láttak napvilágot a villám-viharokról, többek között egy őrtoronyról, ahogy a villám belecsap az épületbe, ahol körülbelül 10-12 ember vesztette életét.

A Jaipur Amer őrtoronyban 17-en sérültek meg súlyosan, akik orvosi ellátásra szorultak. A vihar vasárnap este csapott le, és rengetegen szorultak segítségre. A radzsasztáni kormány vasárnapra összehívta az állami katasztrófavédelmi hivatal rendkívüli ülését, hogy értékeljék a történteket.

Őslakos falvakat ellátó folyókat szennyez a világ egyik legtermékenyebb ónbányája

Néhány nappal ezelőtt Nyugat-Bengálban 27 ember hunyt el, amikor villámcsapás érte őket, többnyire farmerek voltak az áldozatok. A legfrissebb adatok szerint 2019-ben közel 3000 ember halt meg villámcsapás következtében Indiában, ahol a következő napokra is viharos időt jósolnak.

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.