Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Koronavírus – 5 újabb halott és összesen 3921 fertőzött Magyarországon

Az elmúlt 24 órában 5 idős, krónikus beteg vesztette életét a koronavírus-fertőzés következtében, míg az új fertőzöttek száma 29-cel emelkedett.

Budapest, 2020. április 3. Egy mentőautót fertőtlenítenek a XIII. kerületi 1. számú mentesítési ponton 2020. április 3-án, ahonnan a koronavírus-gyanús betegekhez vonulnak mintavételre. A Mentőszolgálatnál a mintavételt külön erre a célra kijelölt egységek végzik az országban. MTI/Bruzák Noémi
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt 24 órában 5 idős, krónikus beteg vesztette életét a koronavírus-fertőzés következtében, míg az új fertőzöttek száma 29-cel emelkedett.

Újabb 29 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3921 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 5 idős, krónikus beteg. Ezzel 532 főre emelkedett az elhunytak száma, 2160-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1229 fő. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 427 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Fotó koronavirusgovhu

A védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a járványveszély nem múlt el. Az a célunk, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újraindítsuk az életet. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása. Már Budapesten is megnyithattak az éttermek és a vendéglátóhelyek belső terei, és már látogathatók a szabadtéri kulturális és sport rendezvények.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/egy-vadonatuj-koronavirus-elleni-gyogyszer-hasznalatat-kezdtek-meg-oroszorszagban/

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.