Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Visszavonták a másodfokú riasztásokat

A hivatalos tájékoztatás szerint a hazai meteorológiai szolgálat visszavonta a korábban érvényben volt másodfokú riasztásokat.

Fotó: Autók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott úton Budapesten, az Illatos úton 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A pénteki vihar az ország egyes részein nagy erővel csapott le, és komolyabb károkat is okozott. A tűzoltóknak bőven volt dolguk, és más szakembereknek is akcióba kellett lendülniük, hogy elhárítsák a problémákat.

Időközben sokkal jobbra fordult a helyzet, és mint arról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszámolt, az Országos Meteorológiai Szolgálat visszavonta a korábban zivatar veszélye miatt kiadott másodfokú riasztásokat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ettől független az elsőfokú riasztások ugyanúgy érvényben maradtak. A meteorológiai riasztásokról ezen a linken keresztül szerezhettek további információkat a met.hu oldalán.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.