18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,118 $

Két gyerek is megsérült a halálos balesetben a 8-as számú főúton (képek)

A legújabb információk szerint két gyermek is van a sérültek között abban a balesetben, aminek következményeként egy ember életét vesztette.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Új információkat közölt a police.hu a 8-as számú főúton történt tragikus balesetről. Már a helyszínen készült képek is jelezték, hogy hatalmas lehetett a becsapódás, amit egy 76 éves ember nem élt túl. A jelenlegi információk szerint ő volt az, aki az Opel volánja mögött ült, és a helyszínen meghalt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Opel gyártmányú személyautóval annak sofőrje és utasa Veszprém irányába tartott, mikor eddig ismeretlen okból áttértek a szemközti forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütköztek egy személyautóval, itt nem sérült meg senki – tudhattuk meg a közleményből. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Ezután az Opel tovább haladt a szemközti sávban, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező járművel. További öt személy sérült meg az elhunyt idős ember mellett, köztük két gyermekkel. A baleset körülményei már vizsgálják az ajkai rendőrök.

Fotó policehu
Fotó policehu