Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Dancing with the Stars 2: jön a nagy bejelentés

Még néhány nap, és fény derül a Dancing in the Stars második évadának szereplőire.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
Style

Takács Petra

Szerkesztő

“Idén ősszel is mindenki táncol!” – kezdi a dancingtv2, vagyis a TV2 Dancing with the Stars című táncos showműsora az Instagramon. Úgy tűnik, nemsokára megtudhatjuk, kik lesznek az új évad versenyzői, hiszen a közösségi oldalon közzétett bejegyzésben azt írják, július 14-én 20:01-kor mindenre fény derül.

A Kiss Ramóna és Stohl András által vezetett show-ban 12 közismert személy méretteti meg magát, táncpartnereik profi magyar táncosokból és feltörekvő ifjú versenyzőkből kerülnek ki. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Az első évadot Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan bravúrosan, óriási fölénnyel nyerte meg, a zsűriben Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Schiffer Miklós foglalt helyet.

Bár már egy ideje tudtuk, hogy ősszel érkezik a műsor második évada, a szereplőket egyelőre rejtély övezi, ahogyan azt is, hogy ki lesz a világsztár a szezonban.

Az első évadban ugyanis az őrületes csípőmozgással bejelentkező Gabriela Spanic és Andrei Mangra-páros kezdő szambája már igen magasra tette a lécet, bár egyelőre az sem világos, hogy az ősszel csatlakozik-e világsztár a versenyzőkhöz. Gabriela Spanic és partnere, Andrei Mangra egyébként a nézők nagy kedvence volt, a páros egészen a döntőig jutott.

Az Instagram-bejegyzés alapján érdemes lesz azonban figyelni az exkluzív bejelentést, egészen biztos, hogy a rajongók tűkön ülve várják, hogy a csatorna lerántsa a leplet a második évad sztárjairól.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.