Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ismét letörték a Margit híd kőkeresztjét: videón a feltételezett elkövetők

A fővárosi rendőrök már keresik a videón látható feltételezett elkövetőket, akik letörték a Margit híd kőkeresztjét.

...svg content...Fotó: YouTube/PoliceHungary
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága 01050/513/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen – olvasható a police.hu oldalán megjelent közleményben.

Úgy tudni, hogy a két férfi még március végén követték el tettüket: A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. március 27-én 19 óra 51 perc körül a Margit híd középső fő-hídpillérjén található Szent Koronát ábrázoló kőépítmény tetejéről letört egy kőkeresztet és azt a Dunába dobta. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Egy lassan 25 éve történt emberölés feltételezett elkövetőjét vették őrizetbe (videó)

Aki bármilyen információval tudja segíteni a nyomozást, az jelentkezzen: A felvételezett elkövetőkről felvétel készült.A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.