Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Sejtelmesen szexi képek készültek Dallos Bogiról

Puskás Peti nemcsak a zene és a televíziózás világában tehetséges, mert többek között fotósként is megállja a helyét.

...svg content...Fotó: Instagram/Puskás Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dallos Bogi és Puskás Peti szerelme megkérdőjelezhetetlen, az egyik legerősebb sztárpáros, és nagyon sokat szeretik őket. Jól mutatja mindezt a követők száma is, Petit több mint 226 000-en követnek, addig Bogi alig ezer követővel számolhat kevesebbet.

Még a követők számában is megvan közöttük a szimbiózis, elég ritka, amikor egy sztárpárnak szinte ugyanannyi követője van. Bogiéknál még ez is stimmel, bár nyilván messze fontosabb a köztük lévő egyensúly, ami tereket ölel fel. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Peti hónapokkal ezelőtt jegyezte el Bogit, aki örömmel mondott igent, ugyanakkor ez egy pillanatig sem lehetett kérdés, annyira jól megvannak. Sok időt töltenek el együtt, és kihasználják a lehetőséget a különleges pillanatok megörökítésére.

Kiderült pár érdekes részlet Rácz Jenő és Gyuricza Dóri esküvőjéről

Peti fotósként is nagyon ügyes, és rengeteget fejlődött az évek alatt. Csak rá kell nézni az új fotóira, amiket a szerelméről készített. Szintén árulkodóak és különlegesek, melyekből egy-kettő akár a falra is mehetne egy szép kerettel.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.