Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Szabályosan közlekedő kerékpárost gázolt el gondatlanságból egy sofőr

Az út menti vízelvezető árokba hajtott, ezután elütött egy biciklist autójával egy 21 éves nőtincsi férfi.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság maradandó fogyatékosságot, valamint súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 21 éves nőtincsi lakos ellen.

A férfi 2020. szeptember 13-án 16 óra 45 perckor közlekedett személygépkocsival Bánk irányából Felsőpetény felé, amikor – az útszakaszon megengedett legnagyobb sebességet túllépve – az egyik kanyarból kiérve az útpadkára hajtott, majd a járművel a menetirány szerinti bal oldali vízelvezető árokba sodródott. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A gépkocsi az ütközés következtében megpördült, és hátsó részével nekiütközött egy Felsőpetény irányából Bánk felé kerékpárral szabályosan közlekedő nőnek.

A baleset következtében az orvosszakértői vélemény szerint a kerékpáros elszenvedett sérülései maradandó fogyatékossággal gyógyulnak, valamint súlyos egészségromlás kialakulása is vélelmezhető. A balesetben a gépjármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A 21 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a hatóság tagjai lezárták, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.