Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Hivatalos: megvan Sergio Ramos új klubja

Amikor már úgy tűnt, hogy Sergio Ramos végre hosszabbítani fog, a Real Madrid bejelentette a távozását, majd pár héttel később megtalálta az új klubját.

Fotó: Twenty20
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos valójában nem akart távozni Madridból, amit a búcsúeseményén is hangsúlyozott az újságírók előtt. Volt egy ajánlat előtte, ami egy éves hosszabbítást tartalmazott, és mire igent mondott, már visszavonták a szerződést.

A spanyol világbajnok két évre szeretett volna aláírni, addig a Real Madrid még vele sem akart kivételt tenni, mivel 30 év felett már csak egy évvel hosszabbítanak, mint tették azt például Modric esetében is. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

A kezdetektől a PSG volt a legnagyobb esélyes arra, hogy leszerződtesse Ramost, bár a Manchester United és a Manchester City is érdeklődött iránta. A két manchesteri klub nem feszült meg azért, hogy a Real Madrid csapatkapitánya náluk folytassa tovább.

A United kapcsán arról pletykáltak, hogy nem voltak elégedettek Ramos környezetének hozzáállásával az évekkel ezelőtti tárgyalások során, míg Guardiola nem látta kulcsfontosságúnak a veterán játékos érkezését, még akkor sem, ha maximálisan elismeri a képességeit.

Messi hatalmas szívességet tehet Mbappénak a Real Madridnál

Ramosnak és a családjának is ideálisabb lesz a párizsi helyszín, ami alig egy óra repülőútra van Madridtól, és nem fog akkora változást jelenteni számukra, mintha Angliába költöztek volna, ráadásul több olyan játékos is van a keretben, akikkel remek a kapcsolata a világsztárnak.

A PSG nem sokkal ezelőtt jelentette be, hogy a Real Madrid védője csatlakozott hozzájuk, és már az előszezonban megkezdheti a hangolást élete első Ligue 1 szezonjára, többek között Neymar és Mbappé csapattársaként. 2023-ig írta alá a szerződését a franciákkal.