Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,76 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,94 Ft
Bitcoin
61,926 $

Ronaldo hamar kiesett az Eb-ről, a kockái azonban nem tűntek el a hasáról

Cristiano Ronaldo számára biztosan sokat segít a családja, amikor ehhez hasonló kudarcok érik a futballban, amit nem olyan egyszerű feldolgozni.

Fotó: Instagram/Cristiano Ronaldo
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha Ronaldo már szinte mindent megnyert a sportágában, amit csak lehet, még mindig motivált és nem adja fel. Kissé hihetetlen, hogy jövő februárban 37 esztendős lesz, pedig mintha csak nemrég lett volna, amikor „gyerekként” megérkezett a Manchester Unitedhez.

Ez még 2003-ban volt, lassan 20 éve… Leírni is furcsa, és ezek a dolgok tökéletesen jelzik számunkra, hogy milyen gyorsan telik az idő. 2003 és 2009 között futballozott a legendás brit klubnak, amely még mindig nagyon fontos számára. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Az Old Traffordon lett igazi sztár, de úgy döntött, hogy a Real Madridhoz igazol, ahol szintén legendává vált, és több gólt rúgott, mint ahány mérkőzésen pályára lépett a madridiak színeiben, ami egy hihetetlen statisztika.

2018 óta a Juventus futballistája, és a hírek szerint mégsem tervez távozni, és még hosszabbíthat is. A Manchester United és a PSG is érdeklődött iránta, de könnyen lehet, hogy leghamarabb csak 2023-ban hagyja el a Serie A-t.

Lapozó: 1 2