Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Ennél jobb most nincs: Dallos Bogi igazi örömtánca, még mindig pengén mozog

Egy nagyon laza és fiatalos tánccal rukkolt elő Dallos Bogi, aki még mindig remekül mozog, és mindamellett igazán szexi is.

...svg content...Fotó: Instagram/Dallos Bogi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen fiatalon ennyi sikert tudhatnak maguk mögött a zeneiparban. Ne feledjük, Bogi még mindig csak 24 esztendős, április első hetében ünnepelte a születésnapját.

Az 1997-ben született sztár igen hamar kapott felkérést az X-Faktor mentorszékére, ami abszolúte meghatározó volt számára, és nemcsak szakmailag. Nemcsak szakmailag, mivel a műsor ideje alatt ismerkedett meg jelenlegi párjával, Puskás Petivel. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Szerelmük olyannyira elsöprőnek bizonyult, hogy már jegyben járnak és tervezgethetik az esküvőjüket. Két nagyon tehetséges énekes, akik mindamellett a Földért is tesznek, és nem adják fel a küzdelmet.

Rúzsa Magdi csak úgy ragyog a színpadon, mint egy világsztár

Bogi, aki a saját döntése révén már nem tagja az X-Faktor csapatának, teljes erővel a karrierjére és a vállalkozására koncentrál, amit Petivel közösen igazgat. Természetesen a követőkről sem feledkezik meg, akik imádták a TikTok-ra feltöltött videókat.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.