Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Heves zivatarok miatt öt megyére adtak ki figyelmeztetést

A szikrázó napsütést csupán a véletlenszerűen előforduló záporok és zivatarok zavarhatják meg hétfőn.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Délután a nyugati, délnyugati megyékben még előfordulhat eső, zápor, majd ezt követően felszakadozik, gomolyosodik a felhőzet, és az ország túlnyomó részén napos, gomolyfelhős időre van kilátás.

Kelet felé haladva kevesebb gomolyfelhő képződik, a legtöbb napsütés a Tiszántúlon várható. Napközben már csak helyenként valószínű záporeső. A Dunántúlon megélénkül az északi, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul. Késő este 18 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Hétfő este a Dunántúlon fátyolfelhős, míg máshol jellemzően derült lesz az ég. A szél mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban 12 és 19 fok között várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Vas, Veszprém, Zala, Somogy és Baranya megyékre adott ki elsőfokú figyelmeztetést zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.