Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,821 $

Eb: nagyon súlyos Spinazzola sérülése, hónapokra dőlt ki

Leonardo Spinazzola nemcsak a fájdalom miatt zokogott péntek este a Svájc elleni negyeddöntő ideje alatt, amikor megsérült, mert tudta, hogy ezen az Európa-bajnokságon már nem játszhat.

...svg content...Fotó: Twitter/Italy
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet felhőtlen az öröm az olaszoknál, független attól, hogy egy döntőbe illő mérkőzésen győzték le Belgiumot. Az elődöntőben az időközben feltámadt Spanyolországgal fognak játszani, ami szintén izgalmas párosításnak tűnik.

A péntek este több szempontból is felejthetetlen volt, miközben Spinazzola megint zseniálisan játszott, akiért top-klubok állnak sorban. Az AS Roma játékosa azonban ezen a nyáron biztosan nem igazolhat el, mivel a súlyos sérülése miatt hónapokra kidőlt.

Erről Fabrizio Romano jelentett a Twitter oldalán a Sky Sportson keresztül, és kiderült, hogy az olasz válogatott sztárnak elszakadt az Achilles-ínja. Az Európa-bajnokságon egyik legjobb játékosáról beszélünk, így különösen fájó lehet most mindez.

Spinazzola sprint közben sérült meg, teljesen váratlanul és hirtelen. Egyszerűen elképesztően balszerencsés volt, és rögtön cserét kért. Ott már tudni lehetett, hogy ezen az Eb-n valószínűleg többet már nem láthatjuk a pályán.

Hónapokig nem léphet pályára, és egyelőre azt sem tudni, hogy mikor térhet vissza leghamarabb. Gyakorlatilag a lehető legrosszabbkor sérült meg, és ezzel a sérüléssel ezen a nyáron biztosan nem fogja leigazolni egy nagy csapat sem, szóval marad Rómában, ahol hosszabb rehabilitáció vár rá.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.