18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Azért ölt meg egy édesanyát egy férfi, mert az áldozat rájött, hogy szexuálisan bántalmazza gyermekeit

Az ügyészség életfogytiglani börönbüntetés kiszabását kérte, a vádlott nem ismerte el bűnösségét.

...svg content...Fotó: Unsplash/David Ballew
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A vád szerint azért ölt meg egy pilisi édesanyát egy férfi, mert a nő rájött, hogy gyermekei sérelmére szexuális bántalmazást követ el, és attól félt, kiderülhet, mit tesz. A férfit a család befogadta, ám az anyának feltűnt, hogy “nagyon szorossá” vált a kapcsolata hatéves kisfiukkal. 

Az anya többször is pedofilnak nevezte a vádlottat, ezt hallotta meg a férfi – ezután támadt rá a nőre, és többször megszúrta őt, hogy kiderüljön, hogy gyermekeket bántalmaz. A Tények tudósítása szerint a férfi a bíróságon azt állította, hogy korábban többször is elájult, és a gyilkosság pillanatában sem volt magánál.  Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A bíróságon elhangzott, hogy a vádlott a gyermeket a nemi szervére ültette, és azt a sértetthez dörzsölve igyekezett nemi vágyát kielégíteni. A férfi a gyermeket arra kérte, hogy lovagoljon rajta, majd a vád szerint arra kényszerítte az áldozatot, hogy orálisan kielégítse őt.

A férfi mindig azt mondta a hatéves kisfiúnak, hogy a történtekről nem beszélhet. Áldozata azonban nemcsak ő volt, egy ötéves kislányt is szexuálisan bántalmazott. Az édesanya, Gyöngyi azonban sejteni kezdte, hogy a férfi bántalmazza a gyermekeket, és többször összevesztek. 

Az áldozat számos alkalommal pedofilnak nevezte Ferencet, aki megijedt, és attól tartva, hogy kiderül, hogy rendszeresen szexuálisan bántalmazza a hat- és az ötéves kisgyermekeket, ezért késsel támadt a nőre.

Az ügyészség életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását és azt kérte, hogy legkorábban 25 év múlva lehessen feltételes szabadlábra helyezni. A férfi nem ismerte be bűnösségét.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.