18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Díszkéssel ölte meg nevelőapját egy feldühödött fiatal férfi

Veszekedés közben kegyetlen módon gyilkolta meg nevelőapját egy 27 éves férfi Mosonmagyaróváron – elmondása szerint csupán önvédelemből cselekedett.

...svg content...Unsplash
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ATV Híradó riportjából kiderült, saját családi házukban szólalkozott össze apja és fia, ami végül verekedésben csúcsosodott ki. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Tóth Gabriella elmondta,

„Előkerült egy dísztőr, és a nevelőapja megsebesítette őt. A fiatalember ekkor kicsavarta a tőrt az idősebb férfi kezéből és egy alkalommal hasi tájékon szúrta meg őt.” Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mivel a szúrás létfontosságú szerveket ért, ezért a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a férfin, az áldozat a helyszínen életét vesztette A dulakodásban egyébként a fiú is megsérült, őt a közeli kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják.

Káplár Mátyás pszichológus szerint sokszor a családon belüli konfliktusokat nem tudják megfelelően kezelni a családtagok, ezért lehet néha tragikus végkimenetele egy-egy veszekedésnek:

„Elindul egy konfliktus amit nem tudnak kezelni és ezt tud eszkalálódik abban hogy eljut akár tettlegességig hogyha az adott családban az adott személyiségben az indulatkezelésnek nincsenek meg a megfelelő korlátai és ennek ez még egy felfokozott része amikor akár mondjuk gyilkosság is eljuthat ez a helyzet.”

A rendőrség emberölés miatt nyomoz, azonban az sem kizárt, hogy a fiatal férfi önvédelemből ölt.