Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Lewis Hamilton full lazában

A brit világbajnok egészen lazán jelent meg az újabb osztrák hétvége előtt, ami ezúttal sem ígérkezik könnyűnek számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig kifejezetten érdekesen alakulnak az események a Forma-1 2021-es világbajnokságában, ami lehetséges, hogy az utóbbi évek legjobb szezonja lesz. Minden esély megvan rá, mivel a Mercedes és a Red Bull fej-fej mellett halad, szó sincs dominanciáról.

Amikor már mindenki azt gondolta, hogy ez az év is simán Hamiltoné és a Mercedesé lesz, a Red Bullnál találtak valamit, és a Honda is erősebb lett. Ez a kombináció Verstappennel kiegészülve világbajnoki címet érhet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A második osztrák versenyhétvége előtt Verstappen 156 ponttal a neve mellett vezeti a bajnokságot, akit Hamilton követ 138 egységgel. Pérez, a Red Bull új versenyzője eddig csak 96 pontot gyűjtott, de ez még mindig több, mint Bottas esetében a másik Mercedesszel.

Miamiből jelentkezett Vajna Timi

A finn 74 pontja beszédes Hamiltonhoz képest, ráadásul Norris is előtte van a McLarennel. Meglepetés lenne, ha a németek hosszabbítanának vele, de még talán az sem kizárt, hogy menet közben lecserélik.

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.