Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,006 $

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szerdára – 6.30.

Mérsékelt ütemben ugyan, de folyamatosan csillapodik a koronavírus-járvány intenzitása Magyarországon.

...svg content...MTI/Rosta Tibor
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az elmúlt 24 órában 52-vel 808 128 főre emelkedett a Magyarországon regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma. Eddig 738 782-en épültek fel a COVID-19 betegségből, mindeközben 39 354-en tartózkodnak hatósági házi karanténban.

Az aktív esetek közül 126-an szorulnak kórházi ápolásra, továbbá 23-an fekszenek lélegeztetőgépekre kötve a klinikák intenzív osztályain. Soron kívül Probléma adódott a szakrendelésen? A beteg már értékelheti, milyen bánásmódot kapott

Egyetlen nap leforgása alatt egy ember vesztette életét a koronavírus-fertőzés súlyos komplikációiban, ezzel 29 992 főre nőtt a COVID-19 járvány magyarországi áldozatainak száma.

A beoltottak száma 5 486 514 fő, közülük 4 916 927 fő már a második oltását is megkapta.

Az előző napi adatokhoz képest az új fertőzöttek száma 18-cal emelkedett, az áldozatoké pedig 1-gyel csökkent. A kórházi ellátásra szorulók száma 24-gyel csökkent, míg lélegeztetőgépre 1-gyel többen vannak kötve.

A megyei lebontást vizsgálva Budapest áll az első helyen, a fővárosban ugyanis 13 személy produkált pozitív koronavírustesztet. A második legtöbb koronavírusos beteget Borsod-Abaúj-Zemplén megyében azonosították, ebben a régióban 9-cel emelkedett a COVID-19 fertőzöttek száma szerdán.

A harmadik helyen Pest és Fejér megye található 4-4 újonnan nyilvántartásba vett koronavírus-pácienssel, őket követi a rangsorban Somogy (3), Győr-Moson-Sopron (2), Komárom-Esztergom (2), Nógrád (2), Békés (2), Csongrád-Csanád (2), Bács-Kiskun (2), Baranya (2), Heves (2), Veszprém (1), Szabolcs-Szatmár-Bereg (1) és Hajdú-Bihar megye (1), míg Jász-Nagykun-Szolnok, Vas, Zala és Tolna megyében egyetlen új koronavírus-fertőzöttet sem regisztráltak.

Közel 100 ezer megtekintésnél jár Magyar Péter exének új videója

Vogel Evelin első saját videója már közel 100 ezer megtekintésnél jár, ami alatt továbbra is engedélyezett a hozzászólási lehetőség.

Dibusznak nagyon fáj a bekapott gól a hollandok ellen

Lehetetlen helyzetben volt Dibusz, de még így is bele tudott kapni a labdába, ami végül a hálóban kötött ki.

Óriásit drágult a pirospaprika: van olyan, aki 12 ezerért árulja

A jelentős drágulás hátterében több dolog áll, egyebek mellett az energiaárak és a munkaerő költségeinek emelkedése, a termőterület csökkenése.