Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Az eddigi legszexibb bikinis kép Gáspár Evelinről, nagyon forró

A tükör segítségével fotózta le magát Gáspár Evelin, aki talán soha ezelőtt nem volt ennyire vékony és formás, mint most.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zajlanak az események a sztárok világában, a hírességek is nyaralni mentek, és közben természetesen a követőkről sem feledkeznek meg. Napi szinten adnak magukról életjelet, megmutatván hogy épp hol vannak, vagy mit csinálnak.

Gáspár Evelin az egyik legaktívabb a hírességek közül, rengeteg tartalmat készített és publikált, mióta visszatért a Survivor forgatásáról. Érezhetően belehúzott, bepótolván az elmaradt heteket, amikor nem használhatta a közösségi médiát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Azóta minden a régi kerékvágásban halad számára, több fotózáson is járt, és közben látványos termékeket mutat be magán. Nyilván most a nyári szettek vannak hangsúlyban, és nem idegenek tőle a bikinik.

Tóth Andi ezeken a képeken tiszta Nicole Scherzinger

Láthattuk már, hogy az egyrészes és a kétrészes szettek is remekül állnak rajta, köszönhetően a sok edzésmunkának és a megfelelő étrendnek. Nemigazán látni rajta felesleget, és mintha csak napról napra izmosabb lenne.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.