Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Két extraklasszis fiatalt igazolhat a Barca, akik mindenkit meglephetnek

Két újabb név került bele a kalapba, akik csatlakozhatnak a Barcelona keretéhez, ahol egyre több a fiatal tehetség.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Joan Laporta hatalomátvételével egycsapásra minden megváltozott a Barcelonánál, ahol igen masszív fiatalítás zajlik, és megkezdték azt a Barca felépítését, akik olyan fényesen csilloghatnak, mint régen Messiék fiatal csikóként.

Egyrészt újabb és újabb fiatalokat terveznek leigazolni, másrészt az akadémia legjobbjainak adnak lehetőséget. A Fichajes két érdekes opcióra hívta fel a figyelmünket, akikben hatalmas lehet a potenciál, és szintén fiatalok. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Ronald Koeman csapata egyre fiatalabb, bár Aguero nem a hosszú távú jövőt szolgálhatja, ugyanakkor nagyon fontos szerepet tölthet be rövid távon, valamint a fiatalok motiválásában, tanításában.

Mellette még Emerson Royal, Depay és Eric Garcia csatlakozott, akik szintén nagyon sokat adhatnak hozzá a keret minőségéhez. További érkezők várhatóak, és a klubvezetés olyan játékosokat is leigazolhat, akikre eddig nemigazán számíthattunk.

A lap két olyan névről ír, akiket érdemes lesz szemmel tartani. Donyell Malen az egyik ilyen fiatal: 22 éves és 2018 óta a PSV játékosa, eddig több mint 10 alkalommal kapott lehetőséget a holland válogatottban a felnőttek között.

A támadó lehetne Koeman egyik csodafegyvere, akinek a segítségével felrázhatná a meccseket, és nyerőembert csinálhatna belőle. A holland sok gólt rúg, gyors, tele van energiával, ügyes és remekül cselez.

A Real Madrindak Mbappé és Haaland nélkül is bajnoknak kell lennie

Nuno Mendes a másik név, aki még fiatalabb, mindössze 19 esztendős, és a védelemben játszik. A kora ellenére már a felnőttek között is bemutatkozhatott a portugál nemzeti tizenegyben, bár a Sporting minden bizonnyal sokat kérne érte. A védelem bal oldalán komoly szerepet tölthetne be, ráadásul a támadásokat is képes segíteni.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.