Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

4500 km-t utazott egy afgán férfi, hogy megölje volt feleségét

Egy afgán férfi 2018-ban illegálisan utazott közel 4500 kilométert, hogy Törökországban megölje tőle elhidegült feleségét.

Fotó: Unsplash/Alexander Krivitskiy
Külföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Elhan Atifi 2015-ben ment hozzá Mohamedulla Rajhánhoz, aki azonban két évig folyamatos családon belüli erőszaknak tette őt ki, bejelentéseit pedig az afgán hatóságok rendre figyelmen kívül hagyták. Emiatt 2017-ben Atifi útnak indult, hogy Bécsben élő anyjához költözzön, 2017-ben azonban Isztambulban megállt.

A török városban kibérelt egy lakást és munkába áll, a Hürriyet News beszámolója szerint azonban volt férje közösségi médián keresztül kiderítette, hol van és Iránon keresztül Törökországba akart repülni. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Miután ez nem jött össze, Rajhán 4500 km-es túrába kezdett, amely során az iráni és a török határon is illegálisan kelt át és ráírt a tőle elhidegült nőre, hogy meggyőzze, újra találkozzanak. Atifi végül 2018. januárjában elárulta neki, hol lakik. A férfi másnap elment hozzá és megfojtotta.

A tettest az iráni határon fogták el, ugyanazokkal a csempészekkel akart hazatérni, akik eljuttatták őt Isztambulig. Az ügyészség életfogytiglani börtönbüntetést kért rá, Rajhán azonban kitart amellett, hogy a nő támadt rá, amiért felháborodott azon, hogy új társat talált magának. A tárgyalás egy későbbi időponton folytatódik majd.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.