Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Így cselezte ki a belgák sztárkapusa Ronaldót a drámai meccsen (videó)

Cristiano Ronaldo érthető módon nagyon csalódott volt, mert ideje korán búcsúzott a tornától Portugáliával, és lehetséges, hogy több Európa-bajnokságon már nem láthatjuk a pályán.

Fotó: Twitter/Portugal
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Portugália ezen a kontinenstornán már közel sem tudott akkora erőt képviselni, mint 2016-ban, amikor megnyerték a nagy trófeát. Ez tisztán látszott, de ettől független előrébb vártuk őket, hiszen még az elődöntő közelébe sem kerültek.

Miután kiderült, hogy a belgák lesznek az ellenfelek, az esélyeik még inkább csökkenni kezdtek. Maga a mérkőzés változatos volt, és a Ronaldo vezette portugálok több gólt is rúghattak volna, de valami mindig kifogott rajtuk. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Egyszerűen szerencséjük sem volt, hiába küzdöttek az utolsó pillanatig. A nagy esélyesnek tartott belga válogatott végül gólt sem kapott, bár csak egy góllal tudták megnyerni a mérkőzést, ami pont elegendő volt ahhoz, hogy hazaküldjék a címvédőt.

Talán Ronaldo volt a legcsalódottabb, aki lehetséges, hogy utoljára vett részt játékosként Európa-bajnokságon a kora miatt. Ugyanakkor ha a formáját vesszük alapul, akkor benne lehet még egy európai torna a jövőben.

Öt név merülhet fel Cristiano Ronaldo pótlására

Több emlékezetes jelenet is fűződik a nevéhez a vasárnap esti mérkőzésről, amik közül az egyik leglátványosabb az volt, amikor a belgák kapusa, Courtois egy látványos és finom csel végén elküldte Ronaldót.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.