Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,203 $

Forradalmi változás történhet hamarosan az ALDI-nál

Az élelmiszerlánc 2025-től kezdődően kivonja a forgalomból a legolcsóbb kategóriába tartozó marha-, sertés-, csirke- és pulykahúsokat.

Twitter/GoodtoKnow
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Portfolio riportjából kiderült, hogy a Bild német napilap úgy értesült a diszkontlánctól, hogy 2025-től már csak a részben vagy a teljesen szabadon tartott állatok húsát árusíthatják az Aldikban.

„Bármilyen nehéz is, hiszünk abban, hogy helyesen kell cselekednünk: az állatok jóléte, a fenntartható gazdálkodás, a vásárlóink és a meggyőződésünk miatt” – mondta Erik Döbele, az Aldi Süd vezérigazgatója. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Hogy ettől olcsóbb vagy drágább lesz a hús? A kérdésre igen és nem is egyszerre a válasz, mivel azoknak a húsoknak az ára, amelyek részben vagy teljesen szabadon tartott állatokból származnak, nem változik, az olcsóbb árkategóriájú termékek azonban már nem lesznek a szortiment részei, így a húsok átlagára is növekszik.

Minden bizonnyal azért csak 2025-től lép az Aldi, mert időt szeretnének adni a beszállítóknak arra, hogy átálljanak az új gazdálkodási módszerre és eljárásokra.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rejtélyes föld alatti építmény lehet a gízai piramisok közelében

Egy nemzetközi régészcsapat L-alakú építményt és több anomáliát is észlelt a Gízai piramisok közelében végzett geofizikai vizsgálat során.

Fának rohant egy autós, mentőhelikoptert küldtek a helyszínre

Szombaton sok baleset történt, és még mindig van hátra pár óra a napból, most épp Kenézlőnél regisztráltak súlyos balesetet.