Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,07 Ft
Euró
389,24 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
57,599 $

„Aki nem oltatja be magát, költözzön Indiába vagy az Egyesült Államokba” – üzente az oltáselleneseknek Rodrigo Duterte

Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek miniszterelnöke televíziós beszédében a maga stílusában fenyegette meg azokat, akik nem hajlandóak beoltatni magukat a koronavírus ellen.

Az elnöki fotószolgálat által közreadott képen Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök videkonferencián keresztül vesz részt a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) tagállamainak csúcstalálkozóján Bangkokban 2020. november 12-én. MTI/EPA/Elnöki fotószolgálat/King Rodriguez
Külföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A fülöp-szigeteki elnök, Rodrigo Duterte televíziós beszédben fenyegette börtönnel azokat, akik nem hajlandóak beoltatni magukat koronavírus ellen, a Business Today összefoglalója szerint azt is mondta, hogy aki nem hajlandó erre, „költözzön Indiába vagy valahova máshova, pl. Amerikába.”

Az országban van éppen az egyik legsúlyosabb koronavírus-hullám Délkelet-Ázsiában, a kormányt pedig heves kritika érte járványkezelése miatt, ami 23000 emberéletet követelt eddig az országban. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

„Ne értsenek félre, az ország válsággal néz szembe. Ez egy vészhelyzet. Aki nem akarja beoltatni magát, azt letartóztattatom, és magam adom a s***ébe az injekciót. Kártevők vagytok. Eddig is szenvedtetek és csak nehezítitek a dolgot.”

Ezután elmagyarázta, hogy a beoltatlan emberek veszélyt jelentenek a többiekre azzal, hogy körbehurcolják a vírust az országban, jelezte, hogy az oltáselleneseknek inkább az állatokon alkalmazott féreghajtó Ivermectint kellene beadni.

110 millió fővel a Fülöp-szigetek a régió egyik legnépesebb országa, az ANI hírügynökség információi szerint az országban már majdnem 14 millióan fertőződtek meg koronavírussal.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.