Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,993 $

A PSG olyasvalakit vihet el a Barcelonától, akire nem számítottunk

Ez sokkal inkább jó hír a katalánok számára, mivel a középpályás nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és igen hamar távozhat.

...svg content...Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miralem Pjanić 2020-ban több év és nagy sikerek után hagyta el a Juventust, ahol az egyik legfontosabb láncszem volt. A Barcelonánál azonban nem tudja ugyanazt a teljesítményt nyújtani, és igen hamar kiderült, hogy a vezetőség nem hozott jó döntést a leigazolásával.

Sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy felröppenjenek az első pletykák a 31 éves sztár távozásáról, akit nemrég a Juventusszal hozta szóba, ahol a csapathoz visszatért Allegri egyik régi-új szerzeménye lehetne. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A Mundo Deportivo egy nagyon meglepő opcióról számolt be, és úgy tudni, hogy a bosnyák válogatott a PSG-nél köthet ki. A La Liga-rekorder mindenképpen meg akar válni a játékostól, és mint tudjuk, Messi szerződésének meghosszabbítása után rengeteg pénzt kell megtakarítaniuk.

A Juventus mellett már a PSG és a Chelsea is nyitott arra, hogy leigazolják a középpályást, amiről a francia média szintén írt pár sort. A franciák, akik tavaly BL-döntőt játszhattak, míg legutóbb az elődöntőben buktak el, Georginio Wijnaldumot már elhalászták a Barcelonától. A katalánok egy lépésre voltak a Liverpool középpályásának leigazolásától, de a PSG több mint kétszer annyi fizetést ajánlott.

Most azonban szívességet tehetnek a Barcának, így kapóra jönne nekik, hogy a PSG újabb sztárokat akar a középpályára. Pjanić szerződése 2024-ig érvényes, és ismervén a katari tulajdonosi kört, ha valakit valóban akarnak, akkor készek mélyen a zsebükbe nyúlni.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.