Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,993 $

Megvan, melyik csapattal kezdi a BL-selejtezőt a Ferencváros

Hamarosan megkezdheti az újabb menetelését a Ferencváros a Bajnokok Ligájában, és már meg is van az első ellenfél.

...svg content...Fotó: Twitter/Ferencvárosi TC
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Fradi.hu is beszámolt a hírről, miszerint megvan az első csapat, aki ellen fel kell venniük a h arcot a Bajnokok Ligájában. A párharcot hazai pályán kezdik, aminek természetesen a Groupama Aréna ad otthont július 6-án, kedden 18 óra kezdettel.

Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó Szövetség nyoni központjában kisorsolták a Bajnokok Ligája-selejtezők első körének párosítását, amely alapján a mieink mellé az előselejtezőt megnyerő csapatot sorsolták – olvasható az FTC közleményében. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Ennek az előselejtezőnek a döntőjében a koszovói Prishtina és az andorrai Inter Escaldes volt érdekelt és végül 2-0-ra a Prishtina csapata nyert, így ellene játszunk a BL-selejtezők első fordulójában július 6-án, kedden 18.00 órától a Groupama Arénában, míg a visszavágóra egy héttel később, július 13-án, kedden este 20.00 órától kerül sor – tették hozzá.

Drámai fordulat Mbappé ügyében a Real Madridnál

Továbbjutás esetén, ahogy megírtuk, a litván Zalgiris Vilnius (litván)–Lienfield (észak-ír) párharc győztesével mérkőzünk. Ezt a fordulót is hazai pályán kezdhetjük. Pontos kezdési időpont még nincs, egyelőre annyi biztos, hogy az első meccset július 20-án vagy 21-én rendezik – derül ki a közleményből.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.