Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Gáspár Evelin ezzel a szexi nyári szettel most aztán nagyon magasra tette a lécet

Nehéz betelni Evelin szettjeivel, amik remekül mutatnak rajta, köszönhetően a kiváló formájának, ami hétről hétre látványosabb.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hol vannak már azok az idők, amikor Evelin sok kritikát kapott a formája miatt… Rengeteg sértő hozzászólást lehetett olvasni róla az interneten, és néhányan abszolúte átlépték ezzel a határt, amikor virtuális tollat ragadtak.

Ezek az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy mindez milyen lelki sérüléseket okozhat, vagy ha igen, és ennek ellenére teszik ezt, akkor rosszabbak, mint gondoltuk. Megannyi oka lehet annak, ha valakin van plusz kiló, kezdve a lelki gondokkal. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Sokszor valóban a lélek megtörése okozza ezt, és nem az, hogy szándékosan csak zsíros és cukros ételeket fogyasztunk. A betegségek szintén szerepet játszanak, és ennek a kombinációja nagyon nagy kihívás elé állítja az embereket.

Gáspár Evelin maga lett az ékszer

Egy nő esetében még fájóbb mindez, és többek között ezt is el kell viselniük. Evelinnek sem lehetett könnyű, aki a sok támadás miatt messze erősebbé vált, mint azt a kora mutatja. Nemrég lett 27 esztendős, de legalább annyi mindent élhetett át, mint egy 57 éves.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.