18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,43 Ft
Euró
387,60 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
66,533 $

Késeléses támadás történt a németországi Würzburgban, három ember meghalt, hat pedig megsérült (videóval)

A rendőrség a németországi Würzburg városában egy „nagyszabású akció” után letartóztatott egy embert, akit a késeléssel gyanúsítanak.

...svg content...Fotó: NEWS5 / Bauernfeind
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi beszámolók szerint három ember meghalt és hatan megsérültek, mielőtt a rendőrség lelőtte és letartóztatta az elkövetőt.

A helyi hatóságok péntek délután „nagyszabású rendőrségi műveletet” jelentettek be, a bűnüldöző szervek pedig nem sokkal később közölték, hogy letartóztattak egy gyanúsítottat.

A Bild című német bulvárlap arról számolt be, hogy három ember meghalt és hatan megsérültek, néhányan súlyosan, és hogy az elkövetőt a rendőrség lábon lőtte, így tudták megállítani. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a haláleseteket és a sérülteket, de közölte, hogy további információkat fog közölni az incidensről.

A bűncselekmény helyszínén készült videófelvételeken látható, hogy a rendőrök egy maszkos férfival szálltak szembe, aki egy hosszúnak tűnő késsel volt felfegyverkezve.

A következő felvételen látható, amint a járókelők megpróbálták feltartani az elkövetőt, amíg ki nem érkeztek a helyszínre a hatóságok.

Ezen a videón pedig látszik, ahogy a járókelők és a rendőrök elkezdik üldözni a késes támadót.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.