Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,01 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
457,19 Ft
Bitcoin
57,181 $

A Real elnöke biztos benne, hogy Ramos vissza fog térni hozzájuk

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke a legújabb interjújában többek között a 16 év után távozó Sergio Ramosról is mondott pár szót.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos a Real Madrid csapatkapitányaként és legendájaként távozott a klubtól, de nem a legszebb módon. Egyrészt a védő Madridból szeretett volna visszavonulni, másrészt a járványhelyzet miatt nem köszönhetett el személyesen a szurkolóktól.

Más esetben valószínűleg egy olyan ünnepséget tartanak számára, amin tömegek vehetnek részt. Rövid időn belül két legenda is elhagyta a csapatot, mivel még Ramos előtt Zidane is megtette ezt, de az a helyzet kicsit más volt, mivel a francia saját maga döntött úgy, hogy kisétál az ajtón. Soron kívül Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

Hosszú időn át volt kérdéses, hogy mi lesz Ramos sorsa, aki először két évet akart az új szerződésében, de azt tagadta, hogy ennek bármi köze is lett volna a fizetéséhez. Később, amikor meggondolta magát, az ajánlat már nem volt érvényes, így távoznia kellett.

„Úgy szeretem Ramost, mint a fiamat. 2005-ben én hoztam ide, és ezelőtt soha nem voltam egy sajtótájékoztatón sem játékossal.” – idézte Perez Onda Cero Transistornak adott nyilatkozatát a MARCA.

„Ez az otthona, és biztos vagyok benne, hogy más szerepkörben vissza fog térni.” – tette hozzá az elnök, aki Ancelottival közösen azon dolgozik, hogy többek között Ramost is képesek legyenek pótolni, és adott esetben Varane-t, mert a francia is távozás előtt áll.

Ramos nagyon közel állhat ahhoz, hogy aláírjon a PSG-vel: „Boldog leszek, ha olyan klubhoz szerződik, amely azt kínálja számára, amit mi nem tudtunk, ahogy Cristianóval (Ronaldo) is történt.” – olvasható az AS hasábjain Perez nyilatkozata.

Madridban arra számítanak, hogy az új szezonra visszatérhetnek a stadionjukba, amit több mint egy éve újítanak. Bár a korszerűsítés nagyobb része már befejeződött, Perez nem zárta ki azt az opciót, hogy még egy ideig távol lesznek az Estadio Santiago Bernabeu-tól.

„Ez egy nagyszerű projekt volt, és alig várom, hogy az emberek lássák, az év végére készen fog állni. A munkálatokat úgy terveztük, hogy azokat úgy is el tudjuk végezni, hogy közben megtartjuk a meccseket, ahol ott vannak a nézők.”