Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,190 $

Gulácsi már ismerheti a nyerő taktikát a németek ellen

Gulácsi Péter is reményteljes, de nem bízza el magát, hiszen igazi profi, ugyanakkor hinni akar a győzelemben, és szerinte a hatékonyság lehet a kulcs.

...svg content...Fotó: Twitter/MLSZ
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden egyes játékosunkra nagyon büszkék lehetünk, akik a maximumot nyújtják, nem beszélve a szurkolókról és természetesen a technikai stábot sem hagyhatjuk ki, élen Marco Rossival, aki parádésan összerántotta a magyar válogatottat.

Gulácsi személyében a kapuban egy olyan játékosunk van a keretben, aki a posztján megkérdőjelezhetetlenül a világ egyik legjobb kapusa. Abból a szempontból is érdekes lesz a szerda este Münchenben Németország ellen, hogy az egyik fő riválisával néz farkasszemet Neuerral. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Sokan egy szintre helyezik őket, és ebben lehet is igazság, mindenfajta hazabeszélés nélkül. Többek között Gulácsinak is nagy szerepe lehet abban, hogy a válogatott sikeres legyen a mindent eldöntő utolsó csoportmérkőzésen az Európa-bajnokságon.

Az kevésbé jó hír, hogy három sztár újra jelentkezett az edzéseken, akik meghatározó tagjai a keretnek, bár úgy tűnik, hogy Müller a térdsérülése miatt nem lesz ott a pályán, de ez még mindig nem dőlt el.

„Nem annyira az egyes játékosokra kell készülnünk, hanem csapatként kell felkészülnünk a németekre. Kielemeztük a játékukat, reméljük, olyan hatékonyak leszünk ellenük is, mint 85 percig a portugálok és 95 percig a franciák ellen.” – idézte Gulácsit az MLSZ.