Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

A rekkenő hőség miatt belenyúlnak a lakosság áramfogyasztásába Amerikában

A texasi hőség következtében mindenki bekapcsolja a klímát, azonban több lakos is arról számolt be, hogy a helyi áramszolgáltató belenyúlt a lakosság áramfogyasztásába, és állított a rendszeren annak érdekében, hogy csökkentse a városi ellátás leterheltségét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Dan LeFebvre
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A texasi EnergyHub szolgáltató szerződésében a szolgáltatónak joga van arra, hogy belenyúlhasson a rendszerekbe, ha a helyzet ezt megkívánja a szolgáltatás folyamatosságának biztosítása érdekében.

A megye már az idei súlyos hidegfrontnál is komoly ellátási problémákkal küzdött, és senki nem szeretne újabb komoly áramszüneteket, főleg a most elviselhetetlenné váló melegfront alatt – írja a Napi. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A nem túlzottan fogyasztóbarát program alkalmazásával csökkentik a villanyszámlát, azonban sok texasi fejezte ki egyet nem értését a közösségi médiában. A vállalatok azonban a hálózati kapacitást szem előtt tartva feltehetően továbbra is beavatkoznak majd, ha valaki túlzottan hűtené lakását.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.