Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,39 Ft
Euró
396,14 Ft
Font
469,50 Ft
Bitcoin
61,702 $

Hivatalos: a magyar válogatott kezdője Németország ellen

Ebben a felállásban lép pályára Marco Rossi csapata a mindent eldöntő utolsó csoportmeccsen az Európa-bajnokságon Németország ellen.

...svg content...Fotó: Twitter/MLSZ
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött a nap, amikor Magyarország pályára lép Németország ellen, ezúttal idegenben az „F” csoportban, ahol az eddig nagy favoritnak tartott Franciaország is komoly bajba kerülhet, ha kikapnak a portugáloktól és a németek nyernek ellenünk.

A reálisabb forgatókönyvek közé tartozik, hogy a franciák legyőzik a portugálokat, akik meglehetősen simán kaptak ki a németekkel szemben az elmúlt hétvégén. Hiába vagyunk az utolsó helyen, ez az egy pont még rettentő sokat érhet, ha sikerül behúznunk a három egységet Löw válogatottja ellen. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Egy nagyon érdekesés izgalmas este vár ránk, ami hosszú is lesz, mivel mindkét találkozó este 9 órakor veszi kezdetét. Nem kérdés, hogy ez a nap az eddigi legfontosabb és legérdekesebb az „F”csoportban.

Barca–Real Madrid harc törhet ki a Bayern München gyémántja miatt

Időközben ismertették a magyar kezdőcsapatot, mely továbbra is erős és egységes. Most azonban még nagyobb pluszra lesz szükségünk, ugyanakkor szombaton bizonyítottuk, hogy bárkinek meglepetést okozhatunk.

Joachim Löw is kihirdette a kezdő 11-et, itt lehet megtekinteni.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.