Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Keresi a rendőrség a képen látható férfit, aki tapétavágóval támadt utastársára a vonaton

Az ismeretlen személyazonosságú férfi még február közepén támadt a Budapest-Vác vonalon közlekedő vonaton tartózkodó utastársára.

Fotó: Police.hu
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Vonaton garázdálkodót keresnek a dunakeszi rendőrök, segítsen azonosítani! – kéri a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon megjelent közleményében.

Fotó policehu

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a 13120/223/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A képeken látható, egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi 2021. február 19-én 19 óra körüli időben a Budapest, Nyugati pályaudvar – Vác között közlekedő vonatszerelvényen snicerrel a kezében trágár kifejezésekkel illette, majd bántalmazta egy utastársát.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy a képeken látható férfival kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, vagy a 107 központi segélyhívó telefonszámon.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.