Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Amire oly sokan vártak, Opitz Barbi bikiniben mutatta meg magát

Nagyon régóta vártak erre a pillanatra a rajongók, hogy bikiniben is láthassák a kedvencüket, akinek az aktuális nyár formájára sem lehet panasz.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A nyár beköszöntével minden felgyorsult, az emberek hirtelen elengedték a kabátjukat és végre lengén öltözhetnek. Hosszú idő telt el a legutóbbi nyár óta, ami sokkal többnek is tűnt a koronavírus miatt.

Ez a nyár már sokkal teljesebb, mint az előző, köszönhetően a beadott oltásoknak, amik lehetővé tették a nyitásokat. Ez egyúttal a koncertekre is értendő, számos fellépő indult útra, hogy ott legyenek a színpadon. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Opitz Barbi sem kivétel, akinek már több fellépése is volt, és valószínűleg lesz még pár, hiszen népszerű és sok van hátra a nyári szezonból. Ez most sokaknak inkább a munkáról fog szólni, de van mit bepótolni, szóval ez teljesen érthető.

Gáspar Evelin pink fürdőruhában mutatta meg a nyári formáját

Barbi a szünetben sem tétlenkedett, belevetette magát a munkába, hogy addig se unatkozzon, illetve az alkotás egy igen fontos dolog nála. Ez nem meglepő, mivel egy művészről van szó, aki még mindig nagyon fiatal.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.