Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Gelencsér Timi hatalmasat táncolt a Szent István Bazilika előtt, nem is akárkivel

Timi és Berci újra egy duót alkottak, mintha még mindig tartana a Dancing with the Stars első évada, ami sok szempontból mérföldkő volt a karrierjükben.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt a Dancing with the Stars, hétről hétre akkora show-t láthattunk, amire rég volt példa. A nézők közül sokan vágyta arra, hogy újra legyen táncműsora Magyarországnak, és a TV2 mindezt megvalósította.

Ráadásul nem akárhogyan tették ezt meg a készítők, mivel élőben zajlott a verseny, nem felvett adásokról volt szó, ami még nagyobb stresszt jelenthetett a versenyzők számára. Voltak kiemelkedő duók, de a végén csak egy nyerhetett. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Gelencsér Timi és Hegyes Berci nagyon hamar felhívta magára a figyelmet, mintha csak évek óta közösen táncolnának, annyira megvolt közöttük az összhang. Fantasztikus hónapok voltak ezek számukra, a szépségkirálynő kifejezetten élvezte, hogy valami újat tanulhat.

Gáspar Evelin pink fürdőruhában mutatta meg a nyári formáját

Szép lassan kezdett kirajzolódni a kép, hogy egyértelmű favoritjai lehetnek a versenynek, de azt talán senki sem várta, hogy hatalmas fölénnyel nyerik meg a döntőt. Márpedig megcsinálták és mindent elkápráztattak.

Lapozó: 1 2

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.