Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

Robbanás történt egy szerb lőszergyárban, hárman sérültek meg

Három munkás szenvedett könnyű sérüléseket, miután robbanás történt a szerb hadsereghez tartozó egyik lőszergyárban.

Fotó: Twitter/TAG24 News Deutschland
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A robbanás a Cacak városában található telephelyen történt még szombat este – számolt be róla egy szerb hírtelevízió alapján a Reuters. A helyszíni szemtanúk szerint a rendőrök blokkolták az üzemhez való hozzáférést, mentők és tűzoltók pedig azonnal a helyzsínre siettek.

Mint a Korrespondent is írja, a polgármester elrendelte a Slobodan lőszergyár közelében lakó helyiek evakuálását a robbanást követően, valamint megjegyezték, hogy két héten belül ez már a második robbanás, ami a helyszínen történt. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az előző robbanás a katonai vállalat egyik raktárában történt, ám ott személyi sérülés nem történt. A legsúlyosabb üzemi baleset még 2003-ban történt a gyár kapcsán, akkor három dolgozó vesztette életét.

A Sloboda egyébként Szerbia egyik legnagyobb katonai vállalata, amelyet még 1948-ban hoztak létre, többek között lőszerek, motorok és egyéb berendezések gyártásával foglalkoznak.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.