Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,598 $

Embercsempész okozott balesetet az M1-esen, hét menekült is megsérült

A rendőrség beszámolója szerint a 21 éves szerb sofőr legalább hét menekültet szállított az autójában, amikor a baleset megtörtént, és mind megsérültek.

Az M85-ös gyorsforgalmi út és az M1-es autópálya csomópontja Gyõr közelében 2020. december 16-án. Ezen a napon birtokba vehették az autósok az autóút Sopron-kelet és Csorna-nyugat közötti szakaszát. A 153,2 milliárd forint költségvetési forrásból megvalósult beruházással 45 percre csökken a menetidõ Sopron és Gyõr között. Az autóutat a Sopron-kelet csomópontig kétszer két sávon építették ki, középen szalagkorláttal, leállósáv nélkül. Az út koronaszélessége 24,6 méter, a tervezett sebesség óránkénti 110 kilométer. MTI/Krizsán Csaba
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Még a szombat esti órákban történt egy személyi sérüléssel járó közúti baleset, az M1-es autópálya kilométerszelvényében, Bábolna térségében – írja a Police.hu.

Mint a rendőrség is írja, a helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a balesettel érintett autó, ami egy járműszerelvénynek hajtott, ugyanaz a jármű, amelyről korábban információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a sofőrje feltehetően menekülteke szállít. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Mint kiderült, a gépkocsinak összesen hét, saját bevallásuk szerint szír állampolgárságú utasa volt, akiknél sem okmány, sem tartózkodási engedélyt igazoló papír nem volt.

A közúti balesetben mind a hét menekült megsérült, akiket mentőkkel szállítottak kórházba, miközben az autó 21 éves szerv sofőrét a rendőrök elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon állították elő.

A rendőrség beszámolója szerint a sofőr ellen a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárás.

Kiemelték, hogy az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.