Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Saját magunk is játszhatunk Battlefield 2042-ben botok ellen

Bár a DICE korábban bejelentette, hogy a legújabb Battlefield kizárólag multiplayer lesz, kiderült, hogy botok ellen akár saját magunk is megküzdhetünk a harctereken.

DICE
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Jelentős előrelépésre számíthatunk az idén ősszel megjelenő Battlefield 2042 kapcsán, ugyanis az eddig megszokott 64 játékos multiplayer helyett immár 128 gamerrel telhetnek meg az EA szerverei, amire még sosem volt példa.

Egyelőre kérdéses, miként bírja majd a hálózat a megterhelést, bár a DICE-ot ismerve könnyedén áthidalhatják a problémákat, hiszen már eddig is bebizonyították, mennyire adnak a rajongók szavára és visszajelzéseire. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A legutóbbi Battlefield-szériával kapcsolatos online sajtótájékoztatón rengeteg újdonságot tudhattunk meg a hamarosan piacra kerülő game-ről, többek között például kiderült, hogy létrehozhatunk olyan játékmódokat is, amikben csak magunk leszünk.

Hogy ne legyen unalmas a lövöldözés, személyre szabott botokkal tűzdelhetjük tele a lobbit, így lehetséges akár co-opban is játszani barátainkkal gépi ellenfelekkel szemben ahelyett, hogy húsvér FPS-őrültekkel találnánk szembe magunkat.

Az újítás főként azok számára lehet előnyös, akik még kezdők, és nem szeretnének azonnal élesben harcolni, hanem inkább megismerkednének a játék nyújtotta lehetőségekkel, illetve végigpróbálnák a fegyvereket és a különféle taktikákat és stratégiákat.

Ha minden a DICE és az EA előzetes tervei szerint alakul, akkor a Battlefield 2042 október 22-én jelenhet meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. A július 22-én esedékes nagyszabású show-n, az EA Play-en további gameplay-ízelítő várható, ezért nem árt, ha beírjuk naptárunkba a dátumot, ha érdekel minket a játék.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.