Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,133 $

Cápatámadás ért egy floridai fürdőzőt, a halál torkából menekült meg

Alig 40 méterre úszott a parttól az a férfi, akit fürdőzés során megtámadott egy hatalmas fehér cápa.

Unsplash
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ABC News értesülései szerint az eset a South Walton körzetben történt, a férfit pedig állítólag sokkos állapotban kellett a helyszínre kivezényelt tűzoltóknak és mentőknek lenyugtatniuk azután, hogy a tengeri fenevad megsebesítette.

A férfit elszállították a legközelebbi kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy mély harapásnyomok keletkeztek a felső testének alsó részén, illetve a mellkasán, azonban állapotát stabilizálták, és komolyabb beavatkozást sem kellett rajta végrehajtani. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

A cápa minden bizonnyal a Santa Rosa Beach közelében található halászvonal környékén portyázhatott, a férfit pedig tévesen mozgó csalinak nézhette, ezért harapott rá.

A helyi katasztrófavédelem dupla vörös jelzést adott ki a térségre, melynek értelmében nem lehetett hosszú órákon keresztül vízbe ereszkedni. A cápa egyébként a becslések szerint nagyjából kétméteres lehetett, bár pontosan még nem tudták megállapítani a harapások alapján a méretét.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.