Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,07 Ft
Euró
389,24 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
57,599 $

Egész hétvégén hőségriadó lesz, de már közeleg az enyhülés

Tartósan 30 fok fölött várhatóak a hőmérsékleti maximumok a hétvége során.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Péntek estig a Kárpát-medence fölé ennek a magasnyomású területnek a peremén egyre melegebb és száraz levegő érkezik; fokozódik a kánikula.

A sok napsütés mellett megjelennek gomoly- és fátyolfelhők az égen, csapadék az ország döntő részén nem lesz – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 32–33 fok közelében alakul.

Szombaton is sok lesz a napsütés. A Tiszántúlra esetleg besodródhat egy-egy zápor, zivatar, de másutt nem lesz csapadék. A minimumhőmérséklet 13–21 fok között valószínű. A nappali maximumok 31 és 35 fok között alakulnak.

Vasárnap is napos időre lehet számítani, de néhol előfordulhat zápor, zivatar. A hajnali 14–22 fokról 31–35 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Kuntár Roland meteorológus a videóban elmondja, hogy a jövő hét közepén várható visszaesik a hőmérséklet, 30 fok alatti maximumokra van kilátás, csapadék is lesz, aztán visszatér a kánikula.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.