Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Gabriela Spanic egyszerűen csodálatos, gyönyörű és szexi

A Dancing with the Stars döntőse minden pillanatban képes lenyűgözni a követőit, akik már több mint 2 millióan vannak az Instagram oldalán.

...svg content...Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nekünk is hiányzik a Dancing with the Stars, amely tavaly év végén ért véget, és lassan arra kaphatjuk fel a fejünket, hogy már megint a fenyőfát díszítjük… Az idő nagyon telik, de a DWS biztosan sok remek emléket jelentett számunkra.

Gabriela Spanic volt az egyik legérdekesebb karakter, és egyúttal a legnagyobb név is, akire nem sokan számíthattak. Egy igazi nemzetközi sztárt sikerült megszereznie a TV2-nek, akik ráadásul élőben forgatták a táncversenyeket. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ez már önmagában magasra tette a lécet, és sajnáltuk, amikor véget ért az első évad, amit Gelencsér Timi nyert meg. Egy idő után már mindenki ráérzett ennek az ízére, és igazi profiként készültek hétről hétre.

Exatlon-Anna elárulta, gondok vannak a lábaival

Hamarosan a második évadot is útjára indítja a TV2, de egyelőre sok titok övezi a műsort, nem tudhatjuk, hogy kik lesznek a sztárok, a táncosok, ahogyan azt sem, hogy lesz-e világsztár a mezőnyben, és ha igen, ki lesz az.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.