Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Többek között ezzel is küzd Exatlon-Anna, nem lehet könnyű

Amellett, hogy Anna lábai jelenleg messze nem lehetnek 100%-os állapotban, más dolgokkal is meg kell küzdenie, ami nem lehet egyszerű számára.

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kőnig Annánál valószínűleg senki sem mosolygott többet az Exatlon Hungary harmadik évada alatt, bár voltak nehezebb időszakai is, amikor többször elsírta magát, vagy egyszerűen nem tudott a vidám önmaga lenni.

Az öt hónap alatt számtalan dolog történt vele és érthető, hogy nem minden perce volt boldog, miközben nem kommunikálhatott a családjával, a szeretteivel és a szerelmével, aki szintén nagyon fontos számára. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Nemrég azt is megtudhattuk tőle, hogy miért nem láthatunk képeket a párjáról, de lehetséges, hogy ez hamarosan változni fog. Sokan kíváncsiak arra, hogy ki Anna párja, de mivel az Exatlon kihívója rendkívül népszerű a közösségi médiában, óvatosnak kell lennie.

Exatlon-Anna elárulta, gondok vannak a lábaival

A kérdések között szerepelt az is, hogy Anna miért döntött úgy, hogy vegán lesz. „Mikor és miért döntöttél úgy, hogy vegán leszel?” – tették fel a kérdést Annának a hivatalos Instagram oldalán keresztül.

Lapozó: 1 2

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.