Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

ByeAlex kifestett körme nem mindenkinek jön be, jött is a válasz

Voltak, akik ennek hangot is adtak, de a híres énekes és dalszerző nemigazán szeretne ezzel foglalkozni, saját magára és a munkájára koncentrálna.

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

ByeAlex minden kétséget kizáróan az egyik legszínesebb egyénisége a hazai zeneiparnak és rengeteg rajongója van. Az Instagramon például már 432 000 követőt számol, ami az egyik legtöbb Magyarországon.

Az X-Faktor-mentor imádja a saját stílusát és noha időről időre kemény kritikákat is kap a közösségi médián keresztül, nem akar változtatni. A többség elégedett vele, és sokan pontosan emiatt kedvelik őt ennyire. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolásban, egy fiatal lány szúrt

Most például egy kifestett „vámpírkörmökkel” jelent meg, jelezvén, hogy pénteken elkezdik forgatni az X-Faktort. „Szerintem megint visszük majd az évet!” – írta a posztjában, hozzátéve, hogy minden tőle telhetőt meg fog tenni ennek érdekében.

„Most őszintén, minek az a köröm? Eskü, soha nem posztoltam, nem az a fajta ember vagyok, de basszus, ha embernek akarsz látszani, ne mutogasd, hogy neked ki van festve a körmöd, csak szólok, mert jó kommentek nem fognak jönni” – írta az egyik kommentelő.

Lapozó: 1 2

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.