Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Hollandia megállíthatatlan az Eb-n, az osztrákok sem tudtak mit tenni

Ugyan Ausztriának voltak helyzetei, Hollandiában volt meg az a dinamika, ami végül az ő győzelmüket hozta a második mérkőzésükön az Európa-bajnokságon.

Fotó: Twitter/OnsOranje
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A holland válogatott csütörtökön hazai pályán 2-0-ra legyőzte az osztrák csapatot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában, ezzel biztosította helyét a legjobb 16 között.

Frank de Boer együttese már biztos a négyes élén végez, s ezzel eldőlt, hogy a nyolcaddöntőjét június 27-én a Puskás Arénában játssza. A kvartett utolsó helyén álló északmacedónok biztosan búcsúznak a csoportkör után. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A hollandok az első perctől kezdve irányították a mérkőzést, és korán vezetést szereztek Depay büntetőjével. A csapatkapitánynak, valamint társainak is voltak még lehetőségei az első félidőben, az osztrákok inkább a szerencsének köszönhették, hogy csak minimális hátránnyal mehettek be az öltözőbe.

Az UEFA arra kéri a focistákat, hogy ne vegyék le az asztalról a szponzorok italait a sajtótájékoztatókon

A fordulást követően is nyomasztó volt a holland fölény, amely a 67. percben eredményezte a vezetés megduplázását. A hollandok ezúttal nem szórakozták el kétgólos előnyüket, mint tették azt az ukránok ellen, győzelmük, egyben továbbjutásuk egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Forrás: MTI

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.