Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Igazi strandidő várható, a perzselő napsütést még záporok sem zavarhatják meg

A mai napon komoly kánikula lesz országszerte, ezért mindenképpen ügyeljünk arra, hogy ne égjünk le, és ne kapjunk napszúrást.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Csütörtök délután a sok napsütés mellett gomolyfelhők is megjelennek az égen, azonban csak a keleti, délkeleti határ közelében fordulhat elő egy-egy futó zápor, esetleg zivatar. Az északi, északkeleti szél délután a Dunától keletre megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul. Késő estére jellemzően 19 és 25 fok közé hűl le a levegő – írta az OMSZ. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Este általában derült vagy legfeljebb fátyolfelhős lesz az ég, de délkeleti megyékben némi középszintű felhőzet is lehet. Csapadék nem valószínű. Gyenge marad a légmozgás. Hajnalra általában 11 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Délkeleten lehet csak egy-egy frissítő zápor. Az UV-sugárzás nagyon erős lesz, vigyázni kell a szabadban töltött időben. A következő napokban sem lesz változás.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.