Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rekkenő hőségre és erős UV-sugárzásra figyelmeztetnek a meteorológusok

Szerdán folytatódik a felmelegedés, melynek következtében hétvégére akár 35 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála.

...svg content...Unsplash
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Túlnyomóan napos időre számíthatunk kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél a Dunától keletre többfelé megélénkül, a Bodrogközben olykor megerősödik, másutt jellemzően mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható. Késő estére 18 és 22 fok közé hűl le a levegő. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Az Országos Meteorológiai Szolgálat extra erős UV-sugárzásra adott ki figyelmeztetést, a legerősebb délelőtt 11 és délután 15 között lesz, ezért ha tehetjük, 15 percnél többet ne töltsünk a szabadban, vagy ha mégis erre kényszerülnénk, viseljünk kalapot vagy kenjünk be magunkat naptejjel.

A legmelegebb pénteken és szombaton lehet, a kánikulában csupán ez elvétve előforduló záporok és zivatarok hozhatnak átmeneti enyhülést, egyébként rekkenő hőség várható, 32-35 fokos maximumokkal.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.