Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Pogba úgy érzi, Rudiger megharapta a németek elleni Eb-meccsen

Paul Pogba nem szeretne igazán panaszkodni, és régóta ismeri Antonio Rudigert, illetve azt sem akarja, ha eltiltanák a válogatott ellenfelét.

Fotó: Twitter/French Team
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hatalmas meccset vívott egymással Franciaország és Németország az „F” csoport másik mérkőzésén a magyar-portugál után. Döntőbe illő volt a csata, de a franciák jobbak voltak, mégis csak egy öngóllal tudtak győzni.

A Manchester United középpályása, Pogba is fontos szerepet töltött be az este folyamán, de volt egy jelenet, ami nagyon nem tetszett neki. A videofelvételen az látszik, hogy a német játékos odalép a francia mögé, aki ezt követően kissé dühőssé válik. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Úgy tűnt, mintha Pogba azt sugallta volna a játékvezető felé, hogy Rudiger megharapta őt. „Nem sírok sárga és piros lapokért az ilyen akciók kapcsán.” – idézte Pogbát a Sky Sports. „Azt hiszem, megharapdált, egy kicsit rám harapott, de már régóta ismerjük egymást.”

Igazi profik voltak a magyar szurkolók az Eb-meccsen, jelesre vizsgáztak

„Szóltam a játékvezetőnek, és ő az, aki dönt. Döntött, szóval ennyi.” – tette hozzá az incidens kapcsán a franciák egyik ásza. A mérkőzést nagyszerűnek jellemezte, és nem akarta, hogy egy ilyen helyzet miatt kiállítsák az ellenfelét. „A mérkőzés vége felé volt, megöleltük egymást, és ennyi.”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.